Senaste:

Nu medlem i:

Om hundhotellet

 

Vi är belägna ca 6 km utanför Bollebygd. Hotellet består av en liten hundgård med tre boxar för alla storlekar av hundar och med separat rastgård till varje box.Vi  har nyligen inhägnat två st större områden med Gunnebostängsel 1,20 m högt, där hundarna kan röra sig fritt.

Inomhus finns upphöjd, vadderad liggplats och matskålar. I rastgårdarna finns också en upphöjd liggplats samt solparasoll och naturligtvis vattenskålar. Alla hundar har möjlighet att gå in och ut som de vill. Vi har medvetet avstått från för mycket inventarier i boxarna pga att vi vill hålla en hög hygienstandard och kunna sanera ordentligt mellan varje hund. Om varje hund har med sig sina egna favoritsaker så trivs de bättre och känner sig tryggare. Inget/ingen kan ersätta doften/känslan av matte/husse/familjen. 

I möjligast mån får hundarna vara med oss i familjen så mycket det bara går,dock tar vi hänsyn till att de måste få sin vila och inte blir överstimulerade.

Vårt hem är anpassat för hundar och barn, så vi har inga problem med att ha hundarna inne, under deras vistelse hos oss.

Vår familj består av Peter, 55 år som har ansvaret för hotellet samt Katarina, 51 år. Hon arbetar som narkossköterska nattetid. Vi har tre barn, Pontus,18 år,  Michaela, 16 år samt Alexander, 14 år.

Alla har vi ett djupt rotat intresse för djur och då i synnerhet för hundar.

Nyheter:

Nu har vi lagt in bilder på våra hundar.Se under fliken bilder.

 

Bollebygdshundhotell.se � 2008 � Privacy Policy � Terms Of Use